Menu

Sales

Verkoop- en acquisitieondersteuning

Het omgaan met mensen maakt het verkoopvak zo boeiend. Alles draait daarbij om communicatie en inlevingsvermogen. Verkoopondersteuning door Houben Consultancy in Company bevordert (persoonlijke) groei in het verkoopvak en helpt de commerciële slagkracht van uw bedrijf te verbeteren met hogere verkoopresultaten tot gevolg.

Onze verkoop- en acquisitieondersteuning is praktijkgericht. Met klantgerichte verkooptechnieken verbeteren wij de persoonlijke commerciële vaardigheden van uw medewerkers. Deze ondersteuning vindt plaats op de werkplek van de opdrachtgever.

Ook kunnen wij zorgen voor een personal coach die elke verkoper, acquisiteur of zelfstandige/freelancer kan ondersteunen bij het zich persoonlijk verder ontwikkelen in het verkoop of acquisitievak.

Onze aanpak
Effectieve verkoop- en acquisitieondersteuning is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen tussen u als klant en Houben Consultancy in Company. Eerst maken wij een gezamenlijke afspraak waarin wij het traject bepalen. Vervolgens stellen wij met de deelnemers samen een plan van aanpak op. Door persoonlijke ondersteuning op de werkplek wordt dit plan uitgevoerd.

Haal meer uit de markt van uw bestaande klanten en nieuwe klanten. Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Samen bekijken wij wat Houben Consultancy in Company voor u kan betekenen op het gebied van sales, communicatie en HR Support.