Menu

About Houben Consultancy in Company

Houben Consultancy in Company werd in maart 2009 opgericht door Shirley M. Houben-Stekkinger. Shirley Houben-Stekkinger beschikt over een hoge dosis kennis en ruime ervaring in de financiële wereld. Zij bekleedde binnen het bank- en verzekeringswezen verschillende zakelijke functies. Zo werkte zij 19 jaar bij ABN AMRO Bank N.V. Daarna zette zij vier jaar lang haar expertise in voor McGregor Fashion Group B.V. Shirley Houben-Stekkinger werkte daar aan het eerste project binnen ETP (Emergo Textile Projects) een divisie van McGregor Fashion Group B.V., dat de bedrijfskleding voor ABN AMRO Bank N.V. verzorgde. De drie jaren voor de oprichting van haar bedrijf vervulde Shirley Houben-Stekkinger functies in binnen- en buitendienst voor de ING Groep N.V. en was zij actief in netwerkorganisaties en acquisitie.

Voor Houben Consultancy in Company is Shirley Houben-Stekkinger actief in verschillende netwerkorganisaties. Voor het up tot date houden van haar netwerk en kennis, bezoekt zij relevante beurzen en netwerkbijeenkomsten. Shirley Houben-Stekkinger is een netwerker pur sang!

Houben Consultancy in Company werkt samen met gekwalificeerde partijen en beschikt over een breed netwerk aanzakelijke contacten.

ShirleyHouben

“Meer doen dan de klant verwacht”

Aan het woord 
Shirley M. Houben-Stekkinger: “Centraal in mijn werk staat de menselijke relatie. De menselijke relatie wordt door mij absoluut bij alle onderdelen van het bedrijfsconcept doorgevoerd en nageleefd. Service, laagdrempeligheid, duurzaamheid, continuïteit en kwaliteit; ze staan bij mij hoog in het vaandel. Service betekent in mijn ogen: meer doen dan de klant verwacht en weten wat er gedaan moet worden. Ik denk graag op de lange termijn en kernwoorden van mijn bedrijf en de relatie met mijn klanten zijn: enthousiast, betrokken, betrouwbaar en deskundig. Bij Houben Consultancy in Company draait het om persoonlijke aandacht voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Zakelijk maar vooral persoonlijk, dat is waar ik voor sta.”

Haal meer uit de markt van uw bestaande klanten en nieuwe klanten. Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Samen bekijken we wat Houben Consultancy in Company voor u kan betekenen op het gebied van sales, communicatie en HR Support.