Menu

Communicatie

Houben Consultancy in Company biedt diensten op het gebied van collectieve pensioenregelingen en individueel voor directeuren en groot aandeelhouders.

Pensioencommunicatie
Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is de communicatie over arbeidsvoorwaarden tussen werkgever en werknemers. Houben Consultancy in Company verzorgt dit communicatietraject in samenwerking met gekwalificeerde business partners. De pensioencommunicatie kan zowel persoonlijk, schriftelijk of in de vorm van een presentatie binnen uw organisatie.

In het arbeidsvoorwaardenpakket is het salaris veruit de meest kostbare personeelspost. Houben Consultancy in Company benadert de arbeidsvoorwaarden niet als kostenpost, maar als een investering in uw medewerkers. Met behulp van onze ondersteuning bij arbeidsvoorwaardencommunicatie behaalt u een hoger rendement op deze investering.

Financiële Planning
Hoe belangrijk is financiële planning voor u? Vanuit uw eigen situatie biedt Houben Consultancy in Company in samenwerking met haar business partner, een maatwerk advies. Met dit maatadvies kunt u uw inkomen, vermogen en nalatenschap sturen op lange termijn. Wij werken hierbij vanuit de inventarisatie van uw eigen wensen, doelen en financiën. Ook kunnen wij uw schadepakket goed in kaart brengen, zowel voor zakelijke als particuliere relaties.

Relatiemanagement en Relatiebeheer
Houben Consultancy in Company zorgt dat u zich verdiept in de wensen en verwachtingen van uw huidige klant. Ons motto is: focus op de bestaande klanten om nieuwe klanten binnen te halen. Zorg goed voor uw bestaande klanten. Geef ze een reden om bij u te blijven. Zo heeft de concurrentie minder ruimte om te vissen in uw vijver. En, een goede relatie met uw klanten is een prima basis om via het netwerk van uw bestaande klanten contact te leggen met potentiële nieuwe prospects.

Wij stellen u ook de vraag: wat kunt u doen om uw huidige klanten waardering te laten voelen? Wij bekijken welke opties u heeft, bijvoorbeeld: biedt extra waarde voor dezelfde prijs of verlengt de garantietermijn. Welke strategie u ook kiest, overtreft de verwachtingen van uw klanten en ze vertellen het door.

Haal meer uit de markt van uw bestaande klanten en nieuwe klanten. Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Samen bekijken wij wat Houben Consultancy in Company voor u kan betekenen op het gebied van sales, communicatie en HR Support.